Over ons

Wie zijn we ? BASF Belgium Coordination Center Comm.V.

BASF Belgium Coordination Center Comm.V. met een vestiging te Waterloo is de voornaamste verkoopsorganisatie van BASF-producten in België en in het Groothertogendom Luxemburg.

Hier worden in totaal ongeveer 8000 producten verhandeld.

Onze zeer marktgerichte verkoopsorganisatie oefent haar activiteiten uit binnen 5 grote segmenten:

  • Producten voor Plantenbescherming en Voeding (fijnchemie, vitamines, gewasbeschermingsmiddelen),
  • Chemische producten (chemische basisproducten, chemische producten voor de nijverheid, tussenproducten, chemische specialiteiten),
  • Kunststoffen en vezels (Kunststoffen op basis van styreen, technische kunststoffen, polyurethaan, grondstoffen voor vezels)
  • Kleurstoffen en veredelingsproducten (pigmenten, dispersies, kleurstoffen, hulpmiddelen, masterbatches),
  • Olie en Gas (paraffines, chemische basisproducten voor de olienijverheid).


De Business Unit Agricultural Solutions

De business Unit Agricultural Solutions beschikt sinds jaren over een uitgebreid aanbod gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in land- en tuinbouw.

Dankzij succesvolle research in het moederbedrijf wordt dit packet regelmatig aangevuld met nieuwe producten. De organisatie binnen de Business Unit bestaat uit drie afdelingen: Verkoop, Marketing en Techniek. Dankzij een nauwe samenwerking tussen deze drie eenheden worden met succes gewasbeschermingsmiddelen op de markt gebracht. Een professioneel team van Commercial & Technical Advisors staat paraat en zorgt dat via aangepast advies onze producten op een correcte manier worden toepast in land- en tuinbouw. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met het belang van mens en milieu.

Top