Acties

Hieronder kan u een overzicht vinden van al onze lopende promotionele acties.

Acties

Gelieve op onderstaande link te klikken om het aanvraag formulier in te vullen.

Wij sturen u graag, zolang de vooraad strekt, zo snel mogelijk, een paar veiligheidshandschoenen toe.

Om te weten hoe BASF omgaat met uw persoonlijke gegevens, kunt u terecht op https://www.agro.basf.be/nl/Data-Privacy.html.

“Feromoonverwarring is nog steeds de beste basis voor een goede bestrijding van fruitmot en bladrollers in de fruitteelt”. Tim Belien, diensthoofd van de afdeling Zoölogie van pcfruit, geeft met dit interview een antwoord op actuele vragen en het belang van feromoonverwarring voor de Belgische fruitteelt.

Hier vindt u het meest actuele weerbericht met 9-daagse weersvoorspelling, bodemtemperatuur, regenval, wind, uren zonneschijn en vochtigheid in de loop van de tijd.

Vanaf nu mogen twee bijna onmisbare moleculen, epoxiconazool en chloorthalonil, niet meer gebruikt worden met als gevolg de onmiddellijke intrekking van 35 veelgebruikte fungiciden.

In deze moeilijke context zijn wij blij de komst van Revysol® aan te kondigen, de nieuwe generatie triazool. Revysol® onderscheidt zich door zijn curativiteit, nawerking, doeltreffendheid en werking op septoria- en ramularia-stammen die minder gevoelig tegenover huidige fungiciden geworden zijn.

Mavor ® maakt het verschil !

Mavor ® bevat een nieuwe actieve stof voor de fruitteelt en heeft naast een brede erkenning ook een krachtige werking naar stemphylium, schurft, witziekte en monilia.

Soriale® is een nieuw systemisch fungicide voor appel en peer dat zowel vóór, tijdens als na de bloei kan worden toegepast tegen schurft.

De natuurlijke kiemrust verlenger voor aardappelen tijdens de bewaring

1,4SIGHT® bevat 98 % 1,4-dimethylnaftaleen (1,4DMN) en geeft een natuurlijke langdurige kiemrust bij aardappelen. 1,4DMN komt van nature voor in aardappelen. 1,4DMN onderdrukt de kieming, de ademhaling wordt verlaagd en de aardappelen komen tot rust. Een lagere ademhaling geeft minder uitdroging en dus ook minder verliezen en dus een betere kwaliteit.

Deccopyr Pot is een nieuwe aanwinst om vruchtrot te bestrijden na de oogst bij appel en peer.

Word een proefboer en download de xarvio Field Manager-toepassing.

Een hulpmiddel om de productie van gewassen te optimaliseren: behandel uw percelen individueel en op de optimale datum.

Voor een oogst om van te dromen !

• Nieuw breedwerkend fungicide.

• Voor vele groenten.

Nu ook erkend tegen bacteriën in broccoli en bloemkool !

Zeer breed werkingsspectrum

Erkend in veel gewassen

Perfecte kwaliteit en hoge opbrengsten

Heeft u last van een bepaalde plaag of ziekte in uw gewas? Hieronder vindt u een overzicht van diverse ziekten & plagen. U kunt hieronder zoeken vanuit een gewas, plaag of ziekte en zo snel een oplossing hiervoor vinden.

Top