Aardappelen (algemeen)

Phytophthora en Alternaria zijn twee zeer belangrijke ziekten bij aardappelen. BASF biedt een aantal producten aan die doeltreffend zijn tegen deze ziekten. Voor de bestrijding van Phytophthora bieden Cabrio® Duo + Dash®, Enervin® SC en Zampro® een uitstekende bescherming van de bladeren. In de strijd tegen Alternaria® zijn Belanty®, Dynergy®, Velary®, Cabrio® Duo + Dash® en Terminett® de fungiciden bij uitstek. Om aardappelen te bewaren en kieming tijdens de opslag te voorkomen, brengen wij 1.4Sight® op de markt.

Zampro® in tankmix met een partner versterkt de bescherming tegen blad- en stengelplaag waardoor dit fungicide een sleutelrol speelt bij het behouden van een gezonder aardappelgewas tijdens de groei.

De natuurlijke kiemrust verlenger voor aardappelen tijdens de bewaring

1,4SIGHT® bevat 98 % 1,4-dimethylnaftaleen (1,4DMN) en geeft een natuurlijke langdurige kiemrust bij aardappelen. 1,4DMN komt van nature voor in aardappelen. 1,4DMN onderdrukt de kieming, de ademhaling wordt verlaagd en de aardappelen komen tot rust. Een lagere ademhaling geeft minder uitdroging en dus ook minder verliezen en dus een betere kwaliteit.

Preventief en curatief sterk tegen plaag

Een unieke combinatie tegen plaag en Alternaria

Compleet tegen Alternaria

Is erkend voor 4 toepassingen

IRONMAX PRO

Uitstekend tegen naaktslakken in alle teelten

Zeer snelle werking

Toegelaten voor biologische bestrijding

Meer weten
Top